Wie zijn wij?

Hi!

Wat begon als schoolband op een middelbare school in de bollenstreek, heeft zich gevormd tot een ware feest-/ achtergrondband. Het is een band met meer dan 6 jaar ervaring in verschillende genres van Pop tot Rock en van Jazz tot Pop. Ook Blues en Rock ’n Roll zijn stijlen die voor ons zeker niet vreemd zijn. 

Stickytire is een band van nuchtere gezelligheid, wij verzorgen graag op uw feest de muziek!

Stickytire = Nederpop Jazz Blues Pop Rock Classic Rock

Merel van der Laan

Zang

Naast haar baan als docent Duits op het Fioretti College in Lisse en Docent Muziek op de Hillegomse muziekschool zingt Merel met veel passie al vanaf het begin bij Stickytire en draagt dan ook de titel “Moeder van de band”. De liefde voor de muziek is bij Merel ontstaan vanuit de toneelwereld, hier heeft ze tot haar 17e met veel plezier meegewerkt aan vele toneelproducties zoals Legally Blond en The Wizard of Oz. Haar favoriete genres zijn Pop, Rock, Jazz en voor de muzikanten onder ons, haar beste toonsoort is D mineur.

Tom Stijsiger

Drums

Wat is een band zonder drummer? Waarschijnlijk hetzelfde als een drummer zonder band: incompleet!
Tom verzorgt al sinds het begin van Stickytire de basis van de band en is daarnaast werkzaam als accountmanager voor een grote auto-importeur. Ook vervult Tom de rol van technicus/geluidsman en dit maakt hem absoluut onmisbaar! Zijn favoriete genres zijn Rock en Nederpop en hij is onder vrienden en familie ondertussen bekend van zijn befaamde en herschreven drumsolo van Radar Love. 

Maurice van der Maden

Bas

Wat heeft 4 snaren en een bril? Juist, een bassist!
Maurice hoort ondertussen ook bij de harde kern van de band. Dit multi-talent speelt onder andere gitaar, bas, toetsen, trompet, neigt af en toe naar het drumstel en vindt het helemaal niet erg om een nootje mee te zingen. Maurice is mede door zijn Conservatorium-achtergrond misschien ook wel degene met de meeste podiumervaring. Naast zijn muziekcarrière studeert Maurice Human Resource Management in Leiden.

Mees Wassenaar

Gitaar

Tel daar twee snaren bij op en dan kom je uit bij onze gitarist Mees. Mees is het nieuwste lid van Stickytire en sluit met zijn favoriete genres Classic Rock en Pop geweldig aan bij de rest van de band. Deze man speelt naast gitaar ook virtuoos drums en heeft mede door de vooropleiding van het Conservatorium samen met Maurice de meeste podiumervaring. Naast de muziek studeert Mees Bestuurskunde/ Overheidsmanagement.

Tim van Kesteren

Toetsen

En dan last but not least, de man met de pet!
Onze toetsenist Tim is ook al sinds het begin bij de band. Hij wordt vaak omschreven als bandleider en is medeverantwoordelijk voor het uitwerken van alle muziek. Tim zijn favoriete genres zijn Jazz, Pop en Rock, als hij het maar kan spelen op zijn synthesizer genaamd Cynthia. 
Naast de muziek volgt Tim een opleiding Informatica in Haarlem.

Waar speelt Stickytire?

Bloemencorso

21-04-2023

Gluren bij de Buren

08-10-2023

Beats & Bulbs

05-04-2023